Om Porthos Group

HVEM ER KONSULENTHUSET PORTHOS GROUP

Gør det du er bedst til. Det gør vi!

Vi fokuserer på de forhold som er vigtige. I Porthos Group er vi 3 partnere med solid erhvervsmæssig baggrund. Vi kan hurtigt og effektivt identificerer de udfordringer, der påvirker din virksomheds præstationer og muligheder.

På baggrund af din virksomheds behov og tidsramme, sørger vi for at stille de rette ressourcer og kompetencer til rådighed.

Vi har alle 3 mange års hands-on erfaring med forretningsudvikling, planlægning og eksekvering.

JENS RØHME

Jens arbejder med forretningsudvikling og kommunikation, der udnytter virksomhedens virkelige potentiale med fokus på indtjening, kvalitet og kundetilfredshed. Han har mere end 25 års erfaring i at skabe synlige og kommercielle resultater. Jens har været ansat som direktør og har haft en række nationale og internationale topstillinger i bl.a. Lego og Maersk. Jens har været virksomhedsejer, og han bruger nu al sin erfaring på executive search/ledelsesudvikling og som konsulent og rådgiver indenfor bla. dental, pharma og sundhedssegmentet.

Uddannelse: Master of Science (Civilingeniør) & Master of business administration (MBA)

LARS HEJLSKOV

Lars har fokus på økonomi og finans og har igennem sin karriere været involveret i flere køb og salg virksomheder. Det har givet stor indsigt i det at være virksomhedsejer, og hvad der skal til for få en sund og økonomisk solid virksomhed. Lars har lavet flere turn-arounds, og han har været beskæftiget indenfor konsulent- og sundhedsbranchen i mere end 20 år med bestyrelsesarbejde, optimering af processer og ledelse.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business).

NIELS KIRKEBYE

Niels har i mere end 20 år arbejdet med markedsføring og forretningsudvikling hos nationale og internationale virksomheder indenfor fødevarer, sundhed og medico. Gennem kundeindsigt og markedsforståelse har Niels udviklet og leveret relevante brand- og produktaktiviteter, der markant har øget virksomhedens indtjening. Han har tidligere været nordisk marketingdirektør hos Nestlé og har haft ledende marketingstillinger i bl.a. GN Hearing og Arla Foods.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business), Certificeret Brand Strategy Trainer fra Coca-Cola University & Brand/business strategi fra Nestlé Nutrition Institute.

klinikoptimering.png

Konsulenthuset Porthos Group tilbyder rådgivning og sparring til din virksomhed