Hvem er konsulenthuset Porthos Group

Gør det du er bedst til. Det gør vi!

Vi fokuserer på de forhold som er vigtige. Porthos Group partnere har alle en solid erhvervsmæssig baggrund og særlig erfaring inden for læge/ speciallæge- og tandlæge segmentet. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt identificerer de udfordringer, der påvirker din kliniks eller praksis præstationer og muligheder.

På baggrund af klinikkens eller praksis behov og tidsramme sammensætter vi et team, bestående af medarbejdere, der har mange års erfaring med at udvikle, planlægge og implementere koncepter, der sikrer udvikling, bedre udnyttelse af kapaciteten samt en attraktiv bundlinje. 

Jens Røhme senior konsulent

Jens Røhme

Jens arbejder med forretningsudvikling og kommunikation, der udnytter virksomhedens virkelige potentiale med fokus på indtjening, kvalitet og patienttilfredshed. Han har mere end 25 års erfaring i at skabe synlige og kommercielle resultater. Jens har været ansat som direktør og har haft en række nationale og internationale topstillinger i bl.a. Lego og Maersk. Jens har været virksomhedsejer, og han bruger nu al sin erfaring på executive search/ledelsesudvikling og som konsulent og rådgiver indenfor bla. dental, pharma og sundhedssegmentet.

Uddannelse: Master of Science (Civilingeniør) & Master of business administration (MBA)

Lars Hejlskov

Lars har fokus på økonomi og har været tilknyttet mange små og mellemstore virksomheder. Han har selv drevet og investeret i flere selskaber. Det har givet en stor indsigt i det at være virksomhedsejer samt viden om, hvad der skal til for at få en sund og økonomisk solid virksomhed. Lars har lavet flere turn-arounds, og har i mere end 20 år været beskæftiget indenfor konsulent- og sundhedsbranchen (klinikker og praksis) med bestyrelsesarbejde, økonomistyring, budgettering, optimering af processer og ledelse.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business).

Lars Hejlskov senior konsulent
Niels Kirkebye senior konsulent

Niels Kirkebye

Niels har i mere end 20 år arbejdet med markedsføring hos nationale og internationale virksomheder indenfor fødevarer, sundhed og medico. Gennem kundeindsigt og markedsforståelse har Niels udviklet og leveret online og offline marketingkampagner, det markant har øget virksomhedens indtjening. Han har tidligere været nordisk marketingdirektør hos Nestlé, haft ledende marketingstillinger i bl.a. GN Hearing og Arla Foods. Har det seneste år arbejdet med markedsføring af særligt tandlægeklinikker.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business), Brand Strategy fra Coca-Cola University & Brand/business strategi fra Nestlé Nutrition Institute og Digital Markedsføring Diplom hos Bigum & Co.