Hjælp til effektiv genstart af din klinik eller praksis! 

 

Kontakt her

Med et indgående kendskab til klinik-/praksisstyring og optimering, kan vi hurtigt hjælpe dig med at komme godt i gang igen.

Nedlukningen af alle ikke-kritiske funktioner har selvsagt haft store konsekvenser for klinikkens/praksis økonomi. Derfor er det afgørende at få lavet en plan for en effektiv genstart af klinikken/praksis. Vi ved at situationen giver anledning til rigtig mange spørgsmål såsom:
 
  • Hvordan sikrer jeg en økonomisk ansvarlig genåbning af min klinik eller praksis?
  • Hvad skal vi sige til patienterne og hvordan får vi dem tilbage?
  • Hvordan skal jeg drive min klinik eller praksis, så jeg sikrer patienten størst mulig sikkerhed? 
  • Hvordan optimerer jeg min aftalebog og samtidig sikrer, at jeg har nok personale til rådighed? 
  • Hvordan kan jeg udnytte situationen til at få nye patienter?
 

Porthos kan hjælpe dig!

Vi er klar til at hjælpe klinik- og praksisejere, der gerne vil have en optimal genstart af deres klinik eller praksis. 
 
Vi ved, at det kræver handling her og nu. Derfor har vi samlet alle vores ressourcer til en task force, der tilbyder hurtig og kompetent styring af din genåbningsperiode.
 
Vi har erfaringen og redskaberne til at hjælpe dig med optimering og tilpasning af likviditet, udgifter, bankaftaler, budgetlægning, markedsføring og patientsikkerhed. Heri indgår selvfølgelig også hjælp til fortsat optimeret brug af COVID-19 støttepakkerne.
 
I samarbejde med dig kigger vi på alle dele af din økonomi og kommunikation med patienterne. Kort sagt hjælper vi dig med, at klinikken hurtigst muligt kommer up-to-speed efter krisen.
 

Kontakt os på +45 5387 1718 eller skriv til info@porthos.dk

 
Vi tilbyder dig en gratis samtale med vores konsulenter, hvor vi gennemgår dine specifikke problemer og mulige tiltag. Efterfølgende udarbejder vi et uforpligtende oplæg med konkrete indsatsområder og implementering af disse, der kan hjælpe dig og klinikken/praksis godt i gang.
 
Porthos Group er en gruppe rådgivende konsulenter, om er specialiseret i at hjælpe tandklinikker og lægepraksis med at optimere deres forretning. Vi har gennem års arbejde opnået stor erfaring og forståelse for ejer -og partnerledede tand -og specialklinikker.

 

Skriv navn og e-mail så kontakter vi dig